Stiri‎ > ‎New Post‎ > ‎

Un nou centru Opel: Rădăcini Constanța

postat 1 mar. 2017, 23:17 de Cargo Magazin   [ actualizat la 1 mar. 2017, 23:17 ]
Rădăcini Motors Constanța, distribuitor și service autorizat Opel, revine cu un nou centru Opel. Acesta este localizat în partea de vest a orașului Constanța, pe Bd. Aurel Vlaicu nr. 133-135 și pune la dispoziția clienților săi un spațiu generos, la cele mai noi standarde Opel. Rădăcini Motors Constanța este parte a grupului auto Rădăcini, cu un istoric în piața auto din România de peste 25 de ani.

Cele mai noi modele, Mokka X, Astra K - mașina anului 2016 în Europa și cel mai accesibil sedan diesel din segment precum și alte oferte Opel, le stau acum la dispoziție clienților Rădăcini Motors în noul centru Opel din Constanța. Pentru orice model ales, Rădăcini oferă soluții complete de finanțare și consiliere de specialitate.

„Urmărim în permanență optimizarea rețelei noastre de distribuție, astfel încât să răspundem cât mai bine cerințelor pieței. Oferta Opel este una foarte competivă, iar noile modele aduc clienți noi pentru marcă, spre exemplu, mulți dintre clienții care au achiziționat un autovehicul Mokka X, nu au mai deținut până acum un autovehicul Opel”, a declarat 
Cristian Milea, Country Director Opel România.

Rădăcini Motors Constanța pune la dispoziția clienților săi un centru auto complet, ce include, pe lângă noul centru, o unitate service modernă, servicii și asistență la standardele Opel. Pentru a marca momentul, distribuitorul Opel organizează porți deschise în perioada 10 -11 martie.