Stiri‎ > ‎New Post‎ > ‎

Un nou Presedinte si Director General pentru Bridgestone Europa

postat 26 iul. 2016, 02:40 de Cargo Magazin   [ actualizat la 3 aug. 2016, 10:41 ]
Bridgestone anunta numirea lui Paolo Ferrari ca Presedinte si Director General (CEO) al corporatiei pentru Europa, Orientul Mijlociu si Africa (EMEA), cu sediul central in Zaventem (Belgia). Domnul Ferrari va fi si membru al Consiliului Director si al Comitetului Executiv Bridgestone Europa NV/SA. Franco Annunziato, care a detinut anterior pozitia de CEO al Bridgestone EMEA, a fost numit Presedinte Executiv si CEO al Bridgestone China Asia Pacific in Ianuarie 2016.

Paolo Ferrari, de nationalitate italiana, aduce la Bridgestone o experienta bogata in leadership global, detinand multiple pozitii de management in America de Nord, Europa si America Latina. El se alatura Bridgestone, venind de la Pirelli unde, cel mai recent, a fost CEO al diviziei LATAM, iar inainte de a detine aceasta pozitie a fost CEO si Presedinte al corporatiei din America de Nord. Dl. Ferrari a detinut numeroase pozitii de Director Executiv la Grupul Italian Telecom in Italia, Germania si Marea Britanie in mai multe departamente. La inceputul carierei sale, a lucrat, de asemenea in investment banking la Credit Suisse First Boston, in Londra.

"Suntem incantati sa ii uram lui Paolo bun venit la Bridgestone. El s-a remarcat ca un lider global care va dirija inovatia, performanta si angajamentul, respectand in acelasi timp principalele valori Bridgestone. De-a lungul carierei sale, si-a demonstrat aptitudinea de a ghida cresterea profitabila in diferite industrii si zone geografice, construind, in acelasi timp, echipe capabile", a declarant Eduardo Minardi, Presedinte Executiv si CEO activ al Bridgestone Europa, Orientul Mijlociu si Africa.