Stiri‎ > ‎New Post‎ > ‎

UPS lanseaza in Europa transportul la temperaturi criogenice

postat 21 iul. 2016, 02:24 de Cargo Magazin   [ actualizat la 2 aug. 2016, 12:50 ]
UPS lanseaza in Europa noul serviciu dedicat managementului transportului produselor sensibile la temperatura, UPS Temperature True Cryo, oferind clientilor din industria de ingrijire a sanatatii expeditii sigure in conditii de temperaturi criogenice. Serviciul include monitorizare si interventie in timp real, care, combinate cu solutiile de diminuare a riscurilor pentru transporturi si reteaua globala a centrelor de control, ofera vizibilitate completa pentru expeditii in orice etapa a lantului de distributie.

Noua solutie utilizeaza containerele criogenice de ultima generatie dezvoltate de Cryoport, permitand clientilor UPS sa utilizeze azot lichid sub forma de vapor uscat pentru a mentine produsele inghetate la temperaturi de -150°C pentru o perioada de 10 zile, in timpul transportului sau pentru depozitare. Atunci cand indeplinesc un nivel minim de volum, expeditiile pot fi cuplate cu UPS Proactive Response Secure, un serviciu de protectie financiara, care ofera acoperire pentru expeditiile ce impun intervale stricte de temperatura in tranzit si respectarea timpilor de livrare solicitati.

"Atunci cand produsele care necesita depozitare criogenica se afla in miscare, clientii isi doresc sa stie ca transporturile lor sunt in siguranta. Aducerea acestei solutii pe pietele europene era urmatoarea miscare logica, in conditiile in care UPS continua extinderea serviciilor globale de inalta calitate dedicate industriilor de ingrijire a sanatatii si imbunatatire a vietii," spune Jan Denecker, Director of Healthcare Marketing & Strategy, UPS Europa.