Stiri‎ > ‎New Post‎ > ‎

UPS lansează UPS Returns Manager

postat 21 sept. 2017, 22:52 de Utilizator necunoscut   [ actualizat la 21 sept. 2017, 22:53 ]
UPS lansează UPS Returns® Manager, un instrument online gratuit, care le permite comercianților online să își personalizeze politicile de retur. Clienții business UPS pot gestiona acum retururile fără a fi necesară integrarea de noi tehnologii în cadrul sistemelor IT. Utilizatorii serviciului pot imprima o etichetă de retur direct din platforma de urmărire a coletelor ups.com tracking (web și mobil) și din alertele e-mail.

UPS Returns Manager, disponibil acum în 44 de țări, printre care și România, le oferă comercianților online un instrument valoros pentru gestionarea retururilor pe o piață globală în care cumpărătorii returnează, în fiecare an, mărfuri în valoare de sute de miliarde de dolari. Conform estimărilor din diferite industrii, costurile de procesare a retururilor se încadrează între 10%-15% din costul mărfurilor vândute.

„Retururile online reprezintă o povară pentru mulți comercianți din Europa și clienții acestora. UPS Returns Manager facilitează acest proces. 
Acest instrument este soluția ideală pentru orice expeditor, în special pentru comercianții mici și mijlocii care nu dispun de competențe interne. UPS este primul furnizor de servicii logistice care le oferă clienților posibilitatea de a crea o expediere retur dintr-o pagină de urmărire a coletelor”, a declarat Abhijit Saha, vicepreședinte de marketing, UPS Europa.

UPS Returns Manager oferă numeroase beneficii comercianților care livrează cu UPS:
- Posibilitatea de a pre-autoriza expedierile de retur pentru conturile specificate
Un proces de retur facil și controlat, similar cu cel al marilor magazine de retail, dar fără integrare de tehnologie
Informații despre afacere și alte date despre motivele returului
O modalitate rapidă și simplificată de furnizare a etichetelor de retur pentru clienți
O alternativă rentabilă pentru introducerea unei etichete de retur în fiecare colet extern
Creșterea loialității clienților datorită unui proces de retur facil.