Stiri‎ > ‎New Post‎ > ‎

UPS My Choice are 2 milioane de membri in Europa

postat 26 iul. 2016, 02:25 de Cargo Magazin   [ actualizat la 3 aug. 2016, 10:38 ]
Peste doua milioane de consumatori UPS utilizeaza serviciul online UPS My Choice in Europa pentru a-si gestiona expeditiile. Serviciul este gratuit si a fost lansat in octombrie 2014 si pune la dispozitia retailerilor o platforma care ofera cumparatorilor vizibilitate sporita si control asupra statusului livrarii produselor achizitionate online. In prezent, peste 26 de milioane de clienti utilizeaza serviciul UPS My Choice in intreaga lume.

Membrii UPS My Choice primesc un e-mail sau un SMS cu o zi inainte de livrare. in cazul in care nu sunt acasa, pot redirectiona majoritatea coletelor la locul de munca, la un vecin sau la o locatie UPS Access Point din apropiere. Astfel de locatii, precum magazine alimentare de cartier, tutungerii si statii de benzina si-au prelungit orarul de functionare atat seara, cat si in week-end. Cele mai multe alerte includ si o perioada estimativa de livrare. Retailerii pot trimite clientilor mesaje suplimentare, integrate in alerta UPS My Choice, inclusiv oferte de loializare sau informatii despre produse conexe, in cazul in care astfel de oferte sunt disponibile.

Pe durata aglomerata a vacantei de vara, membrii UPS My Choice pot gestiona livrarile utilizand o setare de vacanta, astfel incat pachetele sa fie retinute si livrate la intoarcerea acasa. De asemenea, un calendar online ajuta membrii sa gestioneze expeditiile intr-un singur loc.

"UPS My Choice le ofera cumparatorilor online confort si control. Odata cu dezvoltarea continua a comertului online la nivel mondial, creste si numarul de colete. Portofoliul nostru de servicii pentru retaileri se axeaza pe sprijinirea dezvoltarii afacerilor acestora, prin imbunatatirea experientei de cumparare online", declara Jim Kearney, managing director UPS Romania, Grecia, Ungaria.

Serviciul UPS My Choice este o functionalitate cheie a aplicatiei UPS Mobile, disponibila in 12 tari din Europa: Austria, Belgia, Danemarca, Franta, Germania, Italia, Olanda, Polonia, Spania, Suedia, Elvetia si Marea Britanie.