Stiri‎ > ‎New Post‎ > ‎

UPS ofera monitorizarea in timp real a coletelor expediate

postat 25 iul. 2016, 00:21 de Cargo Magazin   [ actualizat la 3 aug. 2016, 09:25 ]
UPS lanseaza Follow My Delivery, varianta imbunatatita a serviciului UPS My Choice, si ofera acum flexibilitate, comoditate si vizibilitate in ziua livrarii fara precedent. Peste 22 de milioane de membrii UPS My Choice din Statele Unite, care folosesc dispozitivele mobile si PC-urile, pot monitoriza acum in timp real pe o harta traseul coletelor lor urgente expediate prin UPS Air si UPS Worldwide Express. Noua optiune Follow My Delivery le permite destinatarilor accesul la o harta virtuala cu toate detaliile despre locul in care se afla coletul in procesul de livrare. UPS intentioneaza sa extinda optiunii Follw My Dream pentru mai multe servicii.

"Am imbunatatit continuu cel mai puternic instrument de acest fel din industrie, iar actuala varianta este cea mai buna. Follow My Delivery este cel mai recent exemplu al modului in care poate fi utilizata tehnologia pentru a imbunatati experienta de livrarea a consumatorului din comertul electronic, din momentul achizitiei, pana la momentul livrarii", declara Teresa Finley, director de marketing in cadrul UPS.

De la lansarea serviciului UPS My Choice, in 2011, UPS le-a oferit consumatorilor controlul si flexibilitatea dorite si necesare in gestionarea expeditiilor lor. in plus fata de solutia UPS My Choice, compania colaboreaza indeaproape cu liderii mondiali din ecommerce, pentru ca acestia sa inregistreze cresteri profitabile, implementand o suita de solutii UPS dedicate ecommerce. Aceasta include omni-channel, onorarea comenzilor web, retururi simplificate, reteaua de Acces Point a UPS, informatii esentiale despre preturi, magazine web disponibile in mai multe limbi, servicii vamale, precum si alte produse si servicii esentiale pentru a accelera comertul electronic intern si international.

"Un alt exemplu al tehnologiei UPS care sprijina clientii sa accelereze vanzarile si sa construiasca on-line loialitatea consumatorilor este reprezentat de notificarile personalizate de livrare UPS My Choice. Cu ajutorul acestor notificari, retailerii din ecommerce le pot trimite consumatorilor online oferte de discount personalizate, recomandari de produse sau mesaje de multumire,acestea facand parte din alertele de livrare UPS My Choice", adauga Finley.