Stiri‎ > ‎New Post‎ > ‎

UPS se angajeaza sa foloseasca mai mult combustibili alternativi si energie regenerabila

postat 27 iun. 2017, 23:20 de Cargo Magazin   [ actualizat la 27 iun. 2017, 23:20 ]
UPS anunță noi obiective agresive de sustenabilitate pentru a completa flota cu mai multe vehicule care folosesc combustibil alternativ și tehnologii avansate, bazându-se în același timp tot mai mult pe sursele de energie regenerabile. Obiectivele, anunțate în Raportul de Sustenabilitate Corporativă pentru anul 2016, susțin angajamentul UPS de a reduce emisiile de gaze cu efect de seră (GHG) rezultate în urma operațiunilor globale la sol, cu 12% până în 2025, un obiectiv elaborat pe baza unei metodologii aprobate de inițiativa Science Based Targets.

„Fiind o organizație de mari dimensiuni, cu activitate internațională, suntem conștienți că angajamentele asumate pot modela piețele, pot accelera avansul tehnologic și pot fi un catalizator pentru investițiile în infrastructură. 
Ne bazăm pe ingeniozitatea angajaților, furnizorilor și partenerilor noștri pentru a ne ajuta să atingem obiectivele care vor transforma industria de transporturi și vor stimula inovația”, a declarat David Abney, președinte și CEO UPS.

Obiectivul UPS este ca 25% din energia electrică pe care o consumă să provină din surse de energie regenerabile până în 2025, o creștere semnificativă de la 0,2% în 2016. În plus, UPS și-a propus ca până în 2020, unul din patru vehicule nou achiziționate anual să funcționeze cu combustibili alternativi și tehnologii avansate, față de 16% în 2016. De asemenea, un alt obiectiv stabilit de companie este ca, până în 2025, 40% din totalul combustibilului utilizat pentru operațiunile de la sol să provină din alte surse decât benzina și motorina tradiționale, în creștere de la 19,6% în 2016.