Stiri‎ > ‎New Post‎ > ‎

Urgent Cargus, investitii de 2 milioane de euro

postat 22 iul. 2016, 00:38 de Cargo Magazin   [ actualizat la 3 aug. 2016, 08:46 ]
Urgent Cargus investeste in tehnologie de ultima generatie in 2016, cu scopul de a imbunatati serviciile sale si procesul de livrare a expedierilor. Compania a achizitionat 1.500 scannere Intermec cu capabilitati de captura foto 2D. Acest lucru le permite curierilor sa fotografieze toate confirmarile de primire a expedierilor, iar clientilor sa poata vizualiza in timp real semnatura de primire ca dovada a livrarii la destinatie. Procesul a fost continuat prin dotarea tuturor curierilor Urgent Cargus cu imprimante mobile. Astfel, documentele de transport, facturile si chitantele pot fi tiparite pe loc, automatizând complet intregul traseu al unei expedieri si reducând potentialele erori.

Compania urmareste sa raspunda tendintei de crestere a platilor electronice si a investit in achizitionarea a 170 scannere pentru implementarea unui program pilot in Bucuresti, in vederea utilizarii cardurilor bancare in momentul preluarii sau livrarii expedierilor.

Utilizarea tuturor acestor echipamente mobile le permite curierilor sa preia si sa livreze mult mai rapid si eficient expedierile, iar urmarirea traseului acestora sa se desfasoare in timp real. in acest fel, Urgent Cargus isi sustine obiectivul sau principal de a imbunatati permanent cele doua momente esentiale din procesul de livrare: preluarea si livrarea.

"Cu un business in continua expansiune care implica procesarea a milioane de expedieri si acoperirea unor distante de milioane de kilometri in fiecare luna, devine necesar sa investim in cea mai buna tehnologie. Acest lucru va avea ca rezultat cresterea eficientei serviciilor oferite si a gradului de satisfactie a clientilor, doua dintre punctele principale ale strategiei noastre de dezvoltare", a spus Gian Sharp, CEO Urgent Cargus.