Stiri‎ > ‎New Post‎ > ‎

UTA are un nou Area Manager pentru Europa Centrala si de Est

postat 21 iul. 2016, 02:54 de Cargo Magazin   [ actualizat la 17 aug. 2016, 04:10 de Utilizator necunoscut ]
Societatea UNION TANK Eckstein GmbH & Co. KG (UTA) isi consolideaza vanzarile in Europa Centrala si de Est: incepand cu 1 aprilie 2016, Gabriel Moulenes, in calitate de Area Manager, preia raspunderea pentru dezvoltarea operatiunilor UTA din aceasta regiune. In aceasta pozitie, Moulenes, in varsta de 42 de ani, va coordona din Budapesta vanzarile directe si vanzarile desfasurate prin intermediul agentiilor, spre exemplu in Ungaria, Romania, Polonia si tarile Baltice si va supraveghea organizarea distributiei directe in Cehia si Slovacia.

Prin consolidarea staff-ului, UTA face pasul spre viitor si promoveaza dezvoltarea activitatii internationale cu carduri de combustibil si de servicii in industria transporturilor de marfa si pasageri. "Ne bucuram ca am putut aduce la bord un adevarat expert in domeniu, in persoana domnului Gabriel Moulenes, acesta cunoscand foarte bine cerintele din industria est-europeana a cardurilor de combustibil si ulei mineral. Datorita experientei sale indelungate si competentelor sale exceptionale in materie de management, acesta intruchipeaza cele mai bune premise pentru intensificarea pe viitor a activitatilor noastre pe aceasta piata importanta", afirma Volker Huber, CEO in cadrul UTA.

Indeosebi tarile din Europa Centrala si de Est sunt cele care prospera, avand o semnificatie strategica pentru companiile germane in cautare de piete de desfacere, locatii de productie sau parteneri comerciali. Numai in primul semestru din 2015, comertul cu statele din grupul de la Visegrad (Polonia, Cehia, Ungaria si Slovacia) a crescut cu peste opt procente. In consecinta, creste si volumul de marfuri transportate la nivel transfrontalier.