Stiri‎ > ‎New Post‎ > ‎

UTA crește siguranța la utilizarea cardurilor de combustibil

postat 7 sept. 2017, 06:04 de Utilizator necunoscut   [ actualizat la 7 sept. 2017, 06:04 ]
UNION TANK Eckstein GmbH & Co. KG (UTA) crește siguranța la utilizarea cardurilor de servicii. În acest scop, la funcțiile pe care clienții le pot utiliza exclusiv pe portalul online pentru clienți s-au adăugat noi opțiuni. În scurt timp va exista posibilitatea de a gestiona online limitările privind utilizarea cardului de combustibil UTA.

Cu ajutorul acestei funcții, clientul poate adapta individual diferiți parametri de utilizare a cardului de service conform nevoilor sale. Pe portalul online pentru clienți, acesta poate seta, de exemplu, câte tranzacții pot fi acceptate pe zi, care este suma-limită până la care poate fi efectuată o tranzacție și în ce perioade și în ce țări poate fi folosit cardul. Utilizarea actuală a limitei de credit este prezentată sub forma unui grafic. În cazul epuizării limitei de credit, clientul UTA va primi o notificare prin e-mail. Toate setările pot fi efectuate pentru fiecare card de combustibil în parte sau simultan pentru mai multe carduri.

„Prin această extindere venim în întâmpinarea dorințelor clienților noștri pentru mai multă flexibilitate și individualizare. 
Similar serviciilor de online-banking, și aici limitele pot fi modificate în orice moment fără prea mult efort. În acest scop, portalul online pentru clienți este accesibil non stop”, a declarat Volker Huber, CEO UTA.