Stiri‎ > ‎New Post‎ > ‎

UTA infiinteaza o noua sucursala in Cehia

postat 22 iul. 2016, 04:04 de Cargo Magazin   [ actualizat la 3 aug. 2016, 09:02 ]
Compania UNION TANK Eckstein GmbH & Co. KG (UTA) isi dezvolta orientarea internationala: dupa ce anul trecut, in noiembrie, furnizorul de carduri de combustibil si servicii a infiintat o filiala proprie in Romania, acum a inaugurat o noua locatie in Praga. Incepand cu data de 1 mai 2016 piata din Cehia este coordonata mai intens prin vanzarile generate prin propria sucursala.

"Datorita pozitiei geografice centrale si a industriei puternic dezvoltate, Republica Ceha este o piata de dezvoltare importanta cu un potential ridicat", explica Gabriel Moulenes, care in calitatea sa de Area-Manager pentru Europa Centrala si de Est este responsabil pentru dezvoltarea afacerilor companiei UTA la fata locului.

In Cehia existau in 2014 un numar de 31.800 de societati de transport, cu peste 105.000 camioane de peste 3,5 tone, dintre care, conform unui studiu al companiei Consultic, peste 5.700 utilizeaza carduri de combustibil si servicii. "Deoarece clientii nostri se asteapta sa li se ofere pe plan international oferte si servicii vaste si complete de la una si aceeasi companie, am considerat ca este oportun sa ne dezvoltam si in continuare oferta noastra de servicii din Cehia", relateaza Moulenes. De asemenea, compania UTA considera ca exista un potential ridicat in cooperarea cu partenerii de afaceri strategici Daimler si Edenred, care cu produsele lor au inregistrat in Cehia un real succes si care de altfel actioneaza pe piata si ca un canal suplimentar pentru vanzari.