Stiri‎ > ‎New Post‎ > ‎

Versiune de ultima generatie a softului ORTEC Routing and Dispatch

postat 22 iul. 2016, 01:22 de Cargo Magazin   [ actualizat la 3 aug. 2016, 08:53 ]
ORTEC a anuntat lansarea globala a noului Enhancement Package (EP3) al produsului sau de top in optimizarea transportului, ORTEC Routing and Dispatch. EP3 extinde versiunea de baza ORTEC Routing and Dispatch 2014 cu noi capabilitati de optimizare atat pentru rutarea livrarilor in oras si la domiciliu, cat si pentru rutarea si aprovizionarea dinamica a combustibililor. Aceasta versiune aduce, de asemenea, un nou optimizator de alocare a resurselor si o experienta mai inteligenta si rapida pentru utilizator. Rezultatul: ORTEC Routing and Dispatch este o platforma lider in planificare, dispecerizare si executare in timp real.

Globalizarea si centralizarea sunt doua teme cheie in industria transportului de astazi, unde procese de afaceri precum planificarea sunt centralizate, iar extinderea geografica a operatiunilor de transport este activ urmarita. Din acest motiv companiile din prezent sunt in cautarea unei platforme de baza prin care utilizatori multipli din locatii diferite pot imparti resursele (soferi, camioane, remorci), pot imbina comenzile si alinia planificarea si executarea. Sistemul all-in- one al solutiei ORTEC Routing and Dispatch ajuta organizatiile sa creasca veniturile si sa atinga obiectivele strategice de afaceri, prin parametri conectati la KPI.

Daniel Dam, Manager Produs ORTEC a declarat: "In trecut, optimizarea rutarii era doar un proces rigid, cu timpi limita ficsi. Aceasta situatie se transforma rapid intr-un proces mai dinamic, necesitand continuu motoare de optimizare de inalta performanta. Softul de planificare si optimizare avansata se dovedeste a fi diferentiatorul cheie pentru livrarea unui nivel ridicat de servicii si a costului cel mai mic posibil. Adaugand EP3 la ORTEC Routing and Dispatch inseamna ca clientii nostri pot schimba propriul Supply Chain din centru de cost intr-un avantaj competitiv".