Stiri‎ > ‎New Post‎ > ‎

Volvo dezvaluie modelele S90 si V90 R-Design

postat 25 iul. 2016, 01:44 de Cargo Magazin   [ actualizat la 3 aug. 2016, 09:48 ]
Volvo Cars a dezvaluit modelele R-Design pentru noul sedan S90 si noul estate V90. La centrul modelelor R-Design S90 si V90 sta un sasiu sport avansat care ofera o experienta de condus energica, cu aderenta la drum.

"R-Design ofera o noua nota modelelor noastre elegante estate si sedan din seria 90, cu o combinatie castigatoare reprezentata de un stil de condus mai sportiv, mai receptiv, si de un styling creat pentru performante", a spus Bjorn Annwall, Senior Vice Presedinte, Marketing Sales si Customer Service, al Volvo Cars.

Avand un nou design frontal cu lumini pentru ceata integrate in spoiler, modelele R-Design vin cu un grilaj unic si finisaje negre atat in fata, cat si in spate. Noile roti negru mat cu 5 spite si unghiuri drepte ca de diamant, adauga un plus de performanta.

O gama larga de elemente de design sunt incluse in interiorul modelelor, de la finisajele decorative unice, pedale si covoare, la forma sportiva a scaunelor, volanul special si pachetul superior de iluminare care evidentiaza atentia la detalii.

Modelele S90 si V90 R-Design sunt disponibile pentru comanda incepand cu vara lui 2016.