Stiri‎ > ‎New Post‎ > ‎

Volvo prezinta viziunea noii game de autoturisme compacte

postat 22 iul. 2016, 01:29 de Cargo Magazin   [ actualizat la 3 aug. 2016, 08:52 ]
Volvo Cars a dezvaluit doua noi modele concept care marcheaza lansarea oficiala a strategiei globale pentru modelele mici si dovedesc ca brandul suedez urmeaza o directie indrazneata. Modelele concept ale seriei 40 dezvaluite demonstreaza pentru prima oara modul in care Volvo planuieste sa se extinda pe piata globala a masinilor premium compacte, cu o gama de automobile care combina design-ul exterior si interior indraznet cu tehnologiile inovatoare pentru conectivitate, motoare electrice si condusul autonom.

Noile masini concept vor fi primele construite pe noua arhitectura modulara compacta - Compact Modular Architecture (CMA), special creata pentru modelele mai mici, care le-a dat designerilor si inginerilor libertatea de a explora noi directii.

"Fiecare membru al familiei noastre de produse are propriul caracter, exact ca membrii unei familii adevarate. CMA ne-a ajutat sa surprindem ceva special, ceva plin de energie in noile masini concept. Caracterul lor urban, atractivitatea si energia pe care o transmit le fac sa iasa in evidenta. Acestea sunt trasaturile viitoarelor modele compacte Volvo", spune Thomas Ingenlath, Senior Vice President, Design, al Volvo Car Group.

Noua gama de masini compacte Volvo va include un model pur electric, dar si variante hybrid cu propulsie Twin Engine, in linie cu promisiunea companiei de a-si orienta intreg portofoliul catre masinile electrice. Volvo isi propune sa vanda un total de pana la 1 milion de masini electrice la nivel global pana in 2025.