Stiri‎ > ‎New Post‎ > ‎

Volvo Trucks lansează un sistem integrat pentru servicii și infotainment

postat 22 mar. 2017, 01:19 de Cargo Magazin   [ actualizat la 22 mar. 2017, 01:21 ]
Combinând facilitățile audio și de divertisment din cabină cu sistemele de navigație și de management al flotei, Volvo Trucks a creat un sistem complet integrat, simplu de utilizat, care poate fi controlat prin ecranul tactil, prin comandă vocală sau cu ajutorul butoanelor de pe volan.

„Cu ajutorul noului sistem pentru servicii și infotainment, șoferii își pot personaliza, cu adevărat, spațiul de lucru. 
De exemplu, pot asculta postul de radio preferat oriunde s-ar afla, pot utiliza sistemul hands-free atât pe telefonul personal, cât și pe cel de serviciu. Per total, acest lucru îi ajută pe șoferi să beneficieze de o experiență îmbunătățită şi mai sigură. Se pot simți ca acasă atunci când sunt plecați pentru perioade mari de timp", afirmă Anders Edenholm, Manager principal de proiect, Volvo Trucks.

Cu noul sistem, gestionarea sarcinilor de lucru se realizează mai ușor și mai eficient. Sistemul de navigație al autocamionului acceptă o serie de modalități de obținere a indicațiilor de orientare, inclusiv prin introducerea adreselor, coordonatelor sau prin atingerea hărții de pe ecran. De asemenea, șoferii pot accesa toate serviciile Dynafleet OnBoard, inclusiv Asistența pentru orele de condus, Instruire șofer și Mesagerie. Pentru șoferi, aceasta înseamnă informații actualizate, ceea ce le permite să controleze situațiile și să ia cele mai bune decizii în timp real. De asemenea, își pot monitoriza performanțele de condus și consumul de combustibil și pot identifica aspectele care trebuie îmbunătățite.