Stiri‎ > ‎New Post‎ > ‎

Waberer’s alege solutiile telematice WebEye

postat 19 dec. 2016, 23:40 de Cargo Magazin   [ actualizat la 19 dec. 2016, 23:40 ]
Divizia Waberer’s din Ungaria, Waberer’s – Szemerey Logistics Ltd., a ales soluțiile telematice dezvoltate de WebEye pentru a-și monitoriza flota și pentru a analiza activitatea acesteia. Contractul în valoare de aproximativ 1,3 milioane de euro reprezintă cel mai mare acord non-guvernamental în domeniul informatizării transporturilor rutiere din Ungaria. După instalarea echipamentelor, aproximativ 70% din transportul domestic în domeniul FMCG se va face cu vehicule monitorizate prin soluții WebEye.

Potrivit contractului semnat pe o perioadă de 5 ani, instalarea primelor module telematice va începe încă din acest an, urmând ca procesul să se finalizeze în prima jumătate a anului 2017. Date fiind dimensiunile flotei Waberer’s, echipa WebEye România se va implica în procesul de instalare a echipamentelor.

„Am ajuns într-o etapă nouă a activității noastre. Scopul a fost acela de a avea o platformă unică ce va livra informații despre toate vehiculele noastre din Ungaria. Cu WebEye colaborăm deja de mulți ani și în perioada care urmează vom instala sistemele WebEye pe flota integrală. Suntem siguri că am ales cel mai bun partener. Colaborarea noastră reprezintă cea mai mare dezvoltare telematică din istoria companiei”, a spus Zsolt Barna, director general al Waberer’s-Szemerey Logistics Ltd.