Stiri‎ > ‎New Post‎ > ‎

WebEye lanseaza aplicatia Connect

postat 22 iul. 2016, 05:50 de Cargo Magazin   [ actualizat la 3 aug. 2016, 09:08 ]
WebEye Romania pune din nou inovatia la dispozitia clientilor si lanseaza aplicatia Connect, serviciu disponibil pe dispozitive cu sistem de operare Android care permite dialogul nelimitat, cu costuri reduse, intre diferiti actori ai actului de transport precum si comunicarea soferilor cu familiile lor. WebEye Connect este usor de utilizat si devine activ prin simpla conectare a telefonului/ tabletei la unitatea de bord a vehicului.

"Informatia si modul de transmitere a ei sunt elemente extrem de importante pentru un business. Comunicarea clasica in timp real implica uneori costuri semnificative, care acum sunt mult diminuate prin utilizarea aplicatiei WebEye Connect. Ce aducem nou? Un serviciu modern si usor de utilizat, comunicarea se face nelimitat, costurile sunt mici si nu mai sunt necesare alte device-uri decat smartphone-ul sau tableta soferului", a declarat Levente Gall, directorul de vanzari al WebEye Romania.

Aplicatia WebEye Connect functioneaza de pe orice smartphone sau tableta cu sistem de operare Android, poate fi descarcata gratuit de pe Google Play si se conecteaza prin bluetooth la unitatea de bord, nefiind astfel necesara conexiunea aparatului la Internet.

Cu ajutorul aplicatiei Connect se pot transmite si mesaje text predefinite, precum status comanda transport, diferite costuri pe parcursul executiei, alimentari cu combustibil, atasare sau detasare semiremorca (container). Transportatorii au acces la informatii in timp real privind pozitia soferului, locatia remorcii sau a containerului sau la multe alte informatii care tin de economia unei curse.

Astazi, doar 1 din 10 vehicule nu dispune de o unitate de bord. Prin simpla conectare la aceasta, se activeaza "linia verde" dintre sofer si firma de transport, ceea ce permite gestionarea eficienta a activitatii.