Stiri‎ > ‎New Post‎ > ‎

WebEye lansează noua platforma de soluții telematice WebEye2

postat 13 nov. 2017, 22:43 de Utilizator necunoscut   [ actualizat la 13 nov. 2017, 22:43 ]
WebEye, dezvoltator de soluții telematice, pune la dispoziția transportatorilor noua platformă de 
servicii WebEye2, o versiune upgradată a platformei inițiale care oferă soluții personalizate în funcție de cerințele fiecărui client.

„Dacă ar fi să descriu în câteva cuvinte noua platformă aș spune că este versatilă, modernă și are un design nou, mai atractiv. Am simțit că este necesar să trecem la nivelul următor pentru că în telematică lucrurile avansează rapid din punct de vedere tehnologic. Mă bucur că WebEye2 este primită cu interes de clienții noștri tradiționali. Noii clienți au adoptat de la început această platformă. Sunt sigur că în scurt timp toți clienții vor migra către WebEye2”, a spus Levente Gall, Directorul General al WebEye România.

WebEye2 elimină pachetele de servicii, făcând mai ușoară personalizarea ofertei pentru fiecare client în parte. Exigențele diferă în funcție de specificul fiecărui business, ceea ce face ca WebEye2 să fie, prin flexibilitate, soluția ideală.

WebEye 2 este disponibilă pe o interfață nouă, WebEye Dashboard, intuitivă, care simplifică activitatea transportatorilor. După logare, pe display apar toate funcțiile disponibile, sub forma unor dale care pot fi poziționate, colorate și dimensionate în funcție de importanța și preferințele dispecerilor.