Stiri‎ > ‎New Post‎ > ‎

WebEye România, crestere de 19% în 2016

postat 17 ian. 2017, 23:18 de Cargo Magazin   [ actualizat la 17 ian. 2017, 23:18 ]
Furnizorul de soluții telematice WebEye România, membru al grupului WebEye Telematics cu sediul central în Ungaria, a înregistrat în 2016 o cifră de afaceri de 3,2 milioane de euro, cu peste 19% mai mare decât în anul precedent, pe fondul extinderii portofoliului de clienți și al lansării de soluții telematice noi. Firma din România are în prezent peste 9.000 de unități active.
Compania, care anul acesta împlinește 10 ani de activitate în România, se așteaptă ca evoluția ascendentă să continue în 2017.

„Am avut un an de creștere solidă, evoluție care a fost posibilă în primul rând datorită creșterii numărului de clienți. Este un efort extraordinar al echipei de vânzări din România și mă bucur că rezultatele se văd. Ne așteptăm să continuăm trendul ascendent în 2017”, a spus Levente Gall, directorul general al WebEye România.

La nivelul grupului care este prezent în 14 țări din Europa, WebEye România a continuat să aibă cea mai bună performanță economică, după compania-mamă.

În 2016 focusul WebEye România a fost pe extinderea activității biroului din București, a cărui echipă s-a dublat. Rezultatul a fost câștigarea unor clienți importanți în această zonă, precum:
Dianthus, Grifon, Ahead Logistics, BKN Tir Line, Corsaru Rosu, Geladi, Ice Age, LuxorComp, Agexim Spedition, etc. WebEye România a avut performanțe bune și în vestul țării și în Transilvania, unde a semnat contracte cu transportatori mari precum: Tabita Tour, MCA Invest, MVT Logistik, Naio Logistics, OST Transport, Genova, etc.