Stiri‎ > ‎New Post‎ > ‎

Wi-Fi gratuit în Gara Bucureşti Nord

postat 11 sept. 2017, 23:12 de Utilizator necunoscut   [ actualizat la 11 sept. 2017, 23:12 ]
Compania Naţională de Căi Ferate CFR SA oferă începând din această săptămână acces gratuit Wi-Fi de mare viteză în Gara de Nord, un serviciu public disponibil permanent care va permite pasagerilor să navigheze pe internet.

Conectarea la internet se face pe bază de autentificare la reţeaua wireless „CFR Infrastructura” (nume şi adresă de e-mail) sau prin logare pe baza contului de Facebook, după acceptarea termenilor şi condiţiilor de utilizare a reţelei wireless. „Odată realizată autentificarea, portalul redirecţionează utilizatorul pe pagina de internet a CFR SA, www.cfr.ro, unde pot fi consultate informaţii de interes public privind transportul feroviar, sau se pot deschide noi pagini de internet”, se arată într-un comunicat al CFR SA.

Noul serviciu de acces wireless gratuit la internet are acoperire atât la casele de bilete şi în sălile de aşteptare pentru clasa I şi a II-a, cât şi pe peroanele centrale, trecerea de la o zonă la alta fiind realizată automat, fără a fi necesară o nouă autentificare.

„Prin acest serviciu implementat în Gara de Nord încercăm să ne apropiem tot mai mult de nevoile călătorilor, abordând o politică de interacţionare directă cu aşteptările lor şi să ţinem pasul cu evoluţia noilor tehnologii”, a declarat Marius Chiper, directorul general al CFR SA.