Stiri‎ > ‎New Post‎ > ‎

Wi-Fi gratuit in trenurile spre mare

postat 22 iul. 2016, 01:14 de Cargo Magazin   [ actualizat la 3 aug. 2016, 08:41 ]
In perioada 1 mai - 15 septembrie, calatorii de pe ruta Bucuresti-Constanta si retur au Wi-Fi gratuit in vagoanele semnalizate cu "Orange Wi-Fi Zone", avand acces la internet de mare viteza, indiferent de reteaua de telefonie mobila pe care o utilizeaza.

Conectarea la internet in trenurile CFR Calatori are la baza solutia Orange Business Wi-Fi si permite acces de mare viteza, pe toata durata calatoriei, pentru sute de dispozitive mobile conectate simultan. De asemenea, traficul este verificat din punct de vedere al continutului, astfel incat sa fie sigur inclusiv pentru copii, dar si pentru a preveni riscurile care pot afecta dispozitivele utilizatorilor.

Astfel, Orange completeaza portofoliul de proiecte prin care ofera conectivitate in miscare. In 2015, Orange a implementat un proiect prin care le pune la dispozitie calatorilor Companiei de Transport Public Cluj-Napoca Wi-Fi gratuit, fie ca sunt sau nu clienti Orange, iar intre timp serviciul a fost extins si in alte orase din tara, precum Timisoara si Caransebes.

Tot in 2015, Orange, in parteneriat cu Dacia, a dezvoltat solutia pentru editia speciala Dacia Duster Connected by Orange. Masina dispune de Wi-Fi la bord si pe perioada calatoriei, in autovehicul pot fi conectate pana la 10 dispozitive, simultan.