Stiri‎ > ‎New Post‎ > ‎

Wim Bosman România devine Mainfreight România

postat 6 dec. 2016, 23:28 de Cargo Magazin   [ actualizat la 6 dec. 2016, 23:28 ]
Grupul Wim Bosman, furnizor de servicii logistice 3PL+, anunță oficial că organizația își schimbe denumirea în Mainfreight, începând cu luna decembrie 2016. Mainfreight este un furnizor global de servicii logistice, cu 239 filiale în întreaga lume. Grupul Wim Bosman a devenit membru Mainfreight odată cu achiziția din 2011.

Wim Bosman, fondatorul Grupului Wim Bosman, și-a cumpărat primul camion în 1963. În 53 de ani, organizația a devenit un important furnizor de servicii logistice în Europa, cu o echipă de peste 2.000 de membri deosebit de motivați. În aprilie 2011 Grupul Wim Bosman a fost achiziționat de către Mainfreight și, drept urmare, organizația a căpătat un rol pe plan global, fiind susținută de o rețea puternică oferind soluții integrate de depozitare, transport și distribuție specifice clientului.

În ultimii cinci ani, au fost deschise noi filiale în Bergen op Zoom (Olanda), Cluj-Napoca (România), Frankfurt și Gelsenkirchen (Germania), Londra (Marea Britanie) și Poznań/ Luboń (Polonia). Pe lângă extinderea rețelei de filiale în Europa, au fost extinse si dezvoltate filialele Air & Ocean din Rotterdam și Antwerp și s-au redenumit filialele existente din Franța, Polonia, Rusia și Ucraina, din Wim Bosman în Mainfreight.