Stiri‎ > ‎New Post‎ > ‎

Wind Speed deschide un depozit cu temperatura controlata in centrul tarii

postat 21 iul. 2016, 02:47 de Cargo Magazin   [ actualizat la 2 aug. 2016, 13:00 ]

  
Compania Wind Speed a realizat o investitie de 1.800.000 de euro in orasul Victoria, judetul Brasov, unde a deschis un centru de depozitare cu temperatura controlata ce poate deservi producatorii si distribuitorii din intreaga tara. Amplasarea noilor facilitati de depozitare va permite companiilor ce opereaza in centrul tarii sa-si mentina costurile pentru astfel de servicii la acelasi nivel cu operatorii din marile centre comerciale.

Depozitul, realizat la cele mai inalte standarde europene, beneficiaza de sistemul de depozitare semi-automat "Satelit" si este alimentat in proportie de 40% cu energie verde, produsa cu ajutorul panourilor fotovoltaice. Prin aceasta investitie reprezentantii companiei estimeaza o crestere cu 1.5 milioane de euro pe an a cifrei de afaceri si o crestere a numarului de clienti ce deservesc zona centrala a tarii.

"Pentru compania noastra acesta investitie reprezinta completarea gamei de servicii oferite clientilor nostri, dar si accesul la facilitati ce respecta cele mai inalte standarde pentru companiile din centrul tarii. Ne bucuram ca am reusit sa ne respectam angajamentul pe care ni l-am luat de a deschide un depozit cu temperatura controlata intr-o zona geografica in care cresterea economica depinde de infrastructura la care au acces atat marile companii, cat si micii intreprinzatori", declara Florin Marginean, Administrator Wind Speed.