Stiri‎ > ‎New Post‎ > ‎

Zece autocare Neoplan pentru Christian Tour

postat 22 iul. 2016, 05:41 de Cargo Magazin   [ actualizat la 3 aug. 2016, 08:58 ]
  
Christian Tour, unul dintre cei mai importanti tour-operatori romani, si-a marit recent flota cu 10 autocare noi Neoplan, valoarea investitiei fiind de aproximativ 3 milioane de euro. Autocarele Neoplan Cityliner si Neoplan Tourliner au fost incluse in flota Memento Bus, divizia de transport a Christian Tour Group. Vehiculele vor fi operate in special pe cursele lungi, insa vor putea fi utilizate pe toate destinatiile operatorului roman, in functie de necesitati.

"Aceasta livrare importanta marcheaza un inceput bun pentru MHS Truck & Bus Group, care a demarat un proces puternic de reintroducere, pe piata romaneasca, a vanzarilor de autobuze si autocare. Romania are un potential mare in ceea ce priveste vanzarea de autocare, deoarece exista o cerere imediata de cateva sute. tinand cont de nevoile clientilor nostri, vom mari departamentul dedicat vanzarilor de autobuze si autocare. Suntem incantati ca am devenit partenerul de afaceri al Christian Tour si dorim sa le oferim intreaga noastra sustinere", a declarat Miloš Vujanović, CEO al MHS Truck & Bus Group - MAN Romania.

Autocarele Neoplan sunt dotate cu transmisie automata, scaune premium pentru pasageri, sistem Wi-Fi, prize de alimentare de 220V, monitoare LCD si sisteme de siguranta de ultima generatie, precum sistemul de asistenta la schimbarea benzii de mers (LGS), asistenta la franarea de urgenta (EBA), programul electronic pentru stabilitate pe sosea (ESP), Cruise Control sau sistemul de navigatie MAN Multimedia Coach (MMC).