Stiri‎ > ‎New Post‎ > ‎

Zlatan Ibrahimovic este imaginea noului Volvo V90

postat 22 iul. 2016, 05:44 de Cargo Magazin   [ actualizat la 3 aug. 2016, 08:55 ]
Volvo Cars pregateste lansarea unei campanii de marketing pentru noul V90 avandu-l ca imagine pe celebrul fotbalist Zlatan Ibrahimovic. Noua campanie, care va fi lansata in premiera in data de 30 mai, confirma speculatiile referitoare la continuarea colaborarii intre fostul atacant Paris Saint­ Germain si producatorul suedez de automobile premium.

"Campania celebreaza gandirea independenta si puterea care sta in abilitatea de a gandi diferit. Exista multe similaritati intre drumul parcurs de Zlatan si cel parcurs de Volvo. Nu am ajuns unde suntem astazi facand acelasi lucru pe care il fac cu totii", spune Anders Gustafsson, Vice Presedinte Senior al Volvo Car Group pentru Europa, Orientul Mijlociu si Africa.

Volvo Cars si Zlatan au lucrat impreuna la memorabila campanie de marketing din 2014 in cadrul careia il vedem pe celebrul fotbalist recitand imnul national al Suediei si strabatand paduri suedeze.

De la inceputul anului, cand a fost lansat, si pana acum, noul V90 a primit recenzii pozitive din partea media la nivel global. Construind pe baza mostenirii Volvo Cars in materie de segment estate, care a inceput acum peste 60 de ani cu Volvo Duett, noul V90 face un pas inainte cu varianta estate premium in ceea ce priveste aspectul, materialele si finisajele, pastrand cele mai noi utilitati practice ale unui adevarat estate.