Bus‎ > ‎Articole Bus‎ > ‎

EVENIMENT: A doua întâlnire anuală BUSMASTER

postat 29 iun. 2017, 06:52 de Cargo Magazin   [ actualizat la 29 iun. 2017, 06:53 ]
Iveco Bus a reunit carosierii parteneri din Italia pentru a doua întâlnire anuală BUSMASTER. Evenimentul a oferit ocazia consolidării relației dintre carosieri și producători și de a prezenta cele mai noi dezvoltări tehnice.

Al doilea forum BUSMASTER le-a permis lui Iveco Bus și celor 25 de parteneri să discute despre viitoarele regulamente europene și noutățile legate de gama de șasiuri Iveco cu motor frontal. În timpul evenimentului, opt noi producători de suprastructuri au fost primiți în prestigiosul program BUSMASTER, ducând numărul total de parteneri certificați din Europa la 32.

Cu reevaluări făcute regulat de Iveco Bus, această certificare permite clienților să identifice o rețea de carosieri calificați, care oferă acces la o gamă de soluții în concordanță cu ghidurile stabilite de Iveco. Certificarea BUSMASTER formalizează un parteneriat de lungă durată cu producătorii de suprastructuri, pe baza competențelor și expertizei acestora.

Printre temele majore discutate cu această ocazie s-au numărat cerințele tehnice ale noii directive R66, cu privire la protecția pasagerilor în cazul unei răsturnări, posibilitatea unui ampatament de 5.100 mm în gama de șasiuri Daily sau noul model Daily cu ușă laterală culisantă.

Iveco Bus a folosit acest prilej și pentru prezentarea oficială a noului website dedicat carosierilor parteneri. Lansat în martie 2017, www.busmaster.com reprezintă un nou pas în colaborarea strânsă cu producătorii de suprastructuri aprobați, permițându-le celor certificați să prezinte caroserii și conversii care pot fi adaptate la produsele Iveco.

Programul BUSMASTER are o importanță vitală pentru Iveco Bus, un jucător major atât în ce privește producția de vehicule complete, cât și de șasiuri pregătite pentru carosat.