Bus‎ > ‎Articole Bus‎ > ‎

EVENIMENT: Cinci premii pentru Daimler la Busworld Kortrijk 2017

postat 22 nov. 2017, 01:16 de Utilizator necunoscut
Mercedes-Benz Citaro hybrid, Exterieur, eisblau metallic, OM 936 h mit 220 kW (299 PS), 7,7 L Hubraum, Elektro-Motor mit 14 kW, 6-Gang-Automatikgetriebe, LED-Scheinwerfer, Länge/Breite/Höhe: 12.135/2.550/3.120 mm, Beförderungskapazität: max. 1/96. Mercedes-Benz Citaro hybrid, Exterior, ice blue metallic, OM 936 h rated at 220 kW/299 hp, displacement 7.7 l, electric motor rated at 14 kW, 6-speed automatic transmission, LED headlamps, length/width/height: 12135/2550/3120 mm, passenger capacity: max. 1/96.
Daimler Buses a obținut 5 premii la expoziția internațională Busworld desfășurată în Kortrijk (Belgia). Membrii juriului Busworld au acordat câte două premii autobuzelor Mercedes-Benz Tourismo M și Citaro hibrid. Autocarul Setra S 516 HD, din categoria ComfortClass, a primit premiul ”Autocarul Sustenabil al Anului 2018” din partea juriului internațional al competiției.

Autobuzul Citaro hibrid a obținut două premii la debutul său în cadrul celei mai mari expoziții europene de profil. Noul vehicul, care și-a redus consumul de combustibil cu până la 8,5%, a devenit câștigătorul Marelui Premiu la categoria Autobuze și al Premiului pentru Siguranță. Daimler Buses oferă tehnologia hibridă ca dotare opțională la nivel internațional pentru o gamă largă de autobuze cu motorizări convenționale dedicate transportului urban.

Tourismo M este soluția ideală pentru transportatorii care au nevoie de multe locuri, un portbagaj încăpător și o eficiență economică maximă de la un vehicul cu doar două axe. Cu o lungime de 12,9 m, Tourismo oferă cu un rând de locuri în plus față de versiunea Tourismo cu lungimea de 12,14 m. În cadrul evenimentului din Kortrijk, Tourismo a obținut două premii majore, la categoriile ”Design” și ”Siguranță”.

Setra S 516 HD s-a aflat, de asemenea, printre câștigătorii desemnați la Busworld. În opinia juriului internațional, Setra S 516 HD este ”Autocarul Sustenabil al Anului”, vehiculul cu două axe devenind noul standard în materie de autocare dedicate transporturilor lungi. În plus, autocarul din gama Setra ComfortClass a câștigat recent premii pentru sustenabilitate din partea revistei italiene ”Autobus”, a revistei germane ”Busfahrt” și a revistei franceze ”Mobilité”. În opinia membrilor juriului, sistemul de propulsie Euro VI impresionează prin eficiența economică remarcabilă și confortul absolut. Mai mult, vehiculul din gama Setra ComfortClass 500 oferă atât șoferilor, cât și pasagerilor, valori maxime de siguranță, prin intermediul sistemelor de asistență de ultimă generație.

Articolul complet in editia din Decembrie a revistei Cargo&Bus
Comments