Bus‎ > ‎Articole Bus‎ > ‎

EVENIMENT: Expo Inter Cars 2016

postat 1 aug. 2016, 04:12 de Cargo Magazin   [ actualizat la 5 aug. 2016, 00:15 de Utilizator necunoscut ]

Peste 5.500 de profesioniști din domeniul auto au participat la cea de-a șasea ediție a Expo Inter Cars, primul eveniment de acest tip dedicat pieței auto aftermarket din România. Expoziția a fost găzduită de depozitul Inter Cars din Codlea.

Pe parcursul celor două zile expoziționale, vizitatorii au avut posibilitatea de a lua parte la prezentări și concursuri în nu mai puțin de 75 de standuri aflate în interiorul halei, pe o suprafață de peste 3.500 mp, dar şi de a participa la diverse activităţi în aer liber: bungee jumping, escaladă şi un poligon de laser tag de 1.000 mp. În același timp, persoanele care au plasat comenzi pe parcursul evenimentului au admirat locaţiile din apropierea depozitului Inter Cars de la înălțime, având oportunitatea să se plimbe cu elicopterul.

”Am dorit să recompensăm performanța și să fim, ca în ceilalţi ani, aproape de clienţii noştri, cu cele mai eficiente soluții pentru nevoile lor. Mă bucur să văd că evenimentul crește de la an la an, că participanții pleacă mereu mulțumiți de ceea ce găsesc aici, că le recomandă și altora produsele și serviciile noastre și ale partenerilor noștri. Aceste aspecte reprezintă, pentru mine, esența a ceea ce dorim să obținem prin organizarea evenimentului Expo Inter Cars”, a declarat Diana Iliescu, Marketing Manager Inter Cars România.

Articolul complet în ediția de august a revistei Cargo & Bus