Bus‎ > ‎Articole Bus‎ > ‎

EXPOZIȚIE: Iveco Bus la IAA 2016

postat 1 oct. 2016, 02:58 de Cargo Magazin   [ actualizat la 1 oct. 2016, 03:01 ]
Iveco Bus a avut o prezență puternică la IAA 2016, cu cinci vehicule reprezentând valorile sale de bază: mobilitatea sustenabilă, excelența tehnologică și valoare adăugată în ce privește calitatea, confortul, designul și profitabilitatea operațională.

Pe lângă premiera mondială a noului Evadys, Iveco Bus a prezentat și o versiune ”Lounge”, complet echipată, a modelului Magelys, ”Autocarul Anului 2016”. Modelul expus celebrează parteneriatul cu echipa de rugby a Noii Zeelenade, fiind personalizat pentru a oferi jucătorilor și echipei tehnice cel mai ridicat confort posibil. Versiunea Lounge are 46 de scaune rabatabile din piele, conexiune Wi-Fi, GPS, cafetieră, sistem audio cu două microfoane, porturi USB pentru fiecare scaun și priză de 220 V la fiecare două scaune.Un model Urbanway Electric Hybrid ZEV a fost folosit pentru servicii de navetă în interiorul parcului expozițional. Acest vehicul de 12 metri lungime face parte din proiectul experimental EBSF 2 (European Bus System of the Future) condus de UITP. Strategia energetică și managementul auxiliarelor permit o autonomie 100% electrică de până la 4 km. 

Un alt vehicul expus a fost Daily Electric, un minibus 100% electric ideal pentru aplicațiile din centrele urbane sau servicii de navetă. El oferă o autonomie de 100 sau 160 km datorită pachetului de două sau trei baterii de înaltă densitate tip sodiu-nichel-clorură, combinat cu supercondensatori de mare putere care îmbunătățesc performanțele vehiculului și durata de viață a bateriei. Sistemul regenerativ de frânare recuperează energia cinetică și o convertește în ...

Articolul complet în ediția de octombrie a revistei Cargo&Bus