Bus‎ > ‎Articole Bus‎ > ‎

LANSARE: Familia Megane are și o variantă Sedan

postat 1 aug. 2016, 04:16 de Cargo Magazin   [ actualizat la 5 aug. 2016, 00:15 de Utilizator necunoscut ]

Renault își extinde prezența în segmentul C cu noul Megane Sedan, care va înlocui pe piața românească modelul Fluence. Construit pe platforma CMF C/D, noul Megane Sedan vine cu un design dinamic, un plafon panoramic extins și echipamente de confort și dinamică demne de o clasă superioară.

După lansarea noului Megane în 2015 și a versiunii sale Estate în martie 2016, varianta Sedan devine cel mai nou membru al familiei Megane. Noul sedan cu 4 uși are un stil dinamic, reflecat de suprafețele sculptate, proporțiile echilibrate, o parte din spate caracteristică noii familii Megane, precum și semnătura led frontală în forma literei C. Plafonul panoramic vitrat care leagă parbrizul de lunetă oferă un aspect elegant și estetic. Noul Megane Sedan promite un spațiu interior de top, dar și de un portabaj de 508 litri, care beneficiază de un acces fără mâini datorită sistemului Easy Trunk Access.

Noul model beneficiază de platforma CMF C/D (Common Module Family) și promite acceași plăcere la condus ca și restul familiei Megane. Printre echipamente se regăsesc inclusiv un instrumentar de bord digital color de 7 inci, tableta multimedia verticală de 8,7 inci, sistemele R-LINK 2 și MULTI-SENSE, head-up display color ...

Articolul complet în ediția de august a revistei Cargo & Bus