Bus‎ > ‎Articole Bus‎ > ‎

LANSARE: Goodyear introduce anvelopa Wrangler All-Terrain Adventure

postat 29 iun. 2017, 06:27 de Cargo Magazin   [ actualizat la 29 iun. 2017, 06:27 ]
Goodyear a prezentat anvelopa Wrangler All-Terrain Adventure, care duce mai departe moștenirea mult-premiatei familii Wrangler. Este o anvelopă rezistentă și durabilă pentru condusul în off-road, dar la fel de potrivită și pentru utilizarea on-road. Grație acestei versatilități, un conducător auto poate merge în afara șoselei în orice moment dorește.

SUV-urile au devenit din ce în ce mai populare în Europa, producția de astfel de mașini crescând exponențial începând din 2012. În 2016, SUV-urile au devenit cel mai mare segment de mașini din Europa, conform noilor date totalizând 15,14 milioane de unități, ceea ce înseamnă o creștere de 6,5% comparativ cu 2015. Cu alte cuvinte, una la fiecare patru mașini vândute în Europa a fost un SUV. Anvelopele Wrangler All-Terrain Adventure vin în întâmpinarea conducătorilor de SUV care își doresc să se bucure atât de un condus off-road cât și on-road, furnizând capabilități off-road peste nivelul unei anvelope SUV obișnuite.

Anvelopa Wrangler All-Terrain Adventure prezintă în construcția sa un strat de fibră ultra-puternic de Kevlar. Acesta ranforsează banda de rulare, oferind duritatea necesară pentru a preveni înțeparea și tăierea, pentru o experiență de condus off-road plină de încredere. Această caracterisitică este ranforsată cu tehnologia Durawall, ceea ce îmbunătățește rezistența la înțepare și tăiere în zona umărului lateral.

Anvelopa Wrangler All-Terrain Adventure va fi disponibilă în 27 de dimensiuni și poate fi montată pe vehicule precum: Land Rover Defender, Jeep Wrangler, Mercedes G-Class, Toyota Hilux, Toyota Land Cruiser și Volkswagen Amarok.

Articolul complet în ediția din Iulie a revistei Cargo&Bus