Bus‎ > ‎Articole Bus‎ > ‎

LANSARE: Noul Citroën C3

postat 29 iul. 2016, 07:00 de Cargo Magazin   [ actualizat la 5 aug. 2016, 00:16 de Utilizator necunoscut ]

Citroën a dezvăluit la finalul lunii iunie noul C3, model comercializat în peste 3,6 milioane de exemplare începând cu anul 2002. Prin designul său distinctiv şi personalitatea vibrantă, Citroën C3 debordează de optimism şi de o prospeţime exuberantă.

Silueta unică şi caracteristicile grafice originale exprimă energie şi încredere. Înfăţişarea este îndrăzneaţă din concepţie şi prezintă numeroase posibilităţi de personalizare, lăsând libertate deplină exprimării personale. Interiorul este proiectat cu atenţie pentru a asigura confortul conducătorului auto şi al pasagerilor şi pentru a transforma fiecare călătorie într-o experienţă plăcută. Maşina este dotată cu tehnologii de ultimă oră, incluzând, în premieră mondială, sistemul CitroënConnectedCam, o cameră HD integrată care permite distribuirea directă a fotografiilor şi a videoclipurile realizate în timpul călătoriei.

Extrem de manevrabil, micuţul hatchback instituie un stil propriu care îl distinge în mulţime. Noul Citroën C3 este încântător prin abordarea sa neconvenţională în ceea ce priveşte confortul auto. ”Noul C3 posedă toate trăsăturile de personalitate ale mărcii Citroën, dar şi toate calităţile necesare pentru a da mărcii un nou impuls. O provocare majoră pentru un best-seller, care reprezintă deja aproximativ una din cinci maşini Citroën vândute în Europa. Autovehicul confortabil, cu o personalitate reală, C3 este gata să atragă noi clienţi aflaţi în căutarea unei maşini moderne de caracter”, a declarat Linda Jackson, director executiv al mărcii Citroën.

Articolul complet în ediția de august a revistei Cargo & Bus