Bus‎ > ‎Articole Bus‎ > ‎

LANSARE: Noul Insignia a ajuns în România

postat 29 iun. 2017, 06:37 de Cargo Magazin   [ actualizat la 29 iun. 2017, 06:37 ]
Noul Insignia a ajuns în centrele Opel din România. Modelul s-a putut comanda de la sfârșitul lunii martie, însă acum poate fi și testat la dealerii Opel.

Insignia are eleganța sportivă a unui coupé de dimensiuni mari, iar arhitectura sa complet nouă îl face deosebit de spațios și cu adevărat plăcut de condus. A doua generație a modelului asigură cea mai largă gamă de tehnologii inteligente, începând cu sistemul revoluționar de iluminare cu matrice IntelliLux LED, sistemul de tracțiune integrală cu vectorizarea cuplului (transmisia puterii către fiecare roată în mod individual) sau transmisia automată cu opt trepte de viteză. O altă noutate absolută este camera video de 360 de grade.

În combinație cu noua generație de motoare cu supraalimentare, reducerea greutății cu până la 200 kg (în funcție de model) și o poziție de ședere mai joasă, noile Opel Insignia Grand Sport și Sports Tourer sunt mai agile ca niciodată și asigură o experiență de condus directă și foarte plăcută. Fiind echipat cu o multitudine de sisteme de asistență de ultimă generații, noul Insignia, pe lângă faptul că are grijă de siguranța ocupanților săi, este primul autovehicul Opel cu o capotă activă din aluminiu, care se ridică în câteva milisecunde în cazul unui impact cu un pieton, pentru a crește distanța dintre acesta și componentele dure ale motorului.

”Noul nostru vârf de lance este prevăzut cu tehnologie avansată accesibilă pentru toți. Cu acest nou model, precum și cu cele două SUV-uri pe care le vom lansa în 2017, Grandland X și Crossland X, ne propunem continuarea creșterii cifrei de vânzări. După un început de an excelent – o creștere de 29,4% în primele 5 luni, pe o piața auto care a crescut cu 16,7% – nu putem decât să privim pozitiv lunile care vor urma, pregătiți fiind cu noi modele din segmente în creștere”, a declarat Cristian Milea, director Opel România.