Bus‎ > ‎Articole Bus‎ > ‎

LANSARE: Noul MAN Lion’s City se arată puțin câte puțin

postat 31 aug. 2017, 01:49 de Utilizator necunoscut   [ actualizat la 31 aug. 2017, 01:50 ]
Cu noua generație Lion’s City, MAN introduce un tip complet nou de aubuz urban. Numeroasele inovații tehnice, prezente atât la interior, cât și la exterior, au fost combinate cu noul limbaj de design al autobuzelor MAN.

Ținut secret în timpul testelor, noul MAN Lion’s City este acum dezvăluit treptat. Vedem astfel designul complet nou, care a moștenit totuși genele puternice ale precedentelor autobuze MAN. Cu o miză clară pe eficiență, confort și ergonomie, dezvoltatorii au setat noi standarde pentru toate componentele, precum costurile pe toată durata de viață pentru compartimentul șoferului sau sistemul de iluminare. În același timp, noul MAN Lion’s City respectă toate cerințele legale actuale, precum și pe cele care vor fi introduse în viitorul apropiat.

Privit din exterior, noul autobuz urban este un exemplu clar al noului limbaj de design MAN. Modelul dispune de o gamă largă de elemente care îți atrag privirea, precum farurile distinctive cu lumini de zi LED încorporate, panoul frontal negru cu elemente cromate sau geamurile laterale de mari dimensiuni. Acestea contribuie la impresia de dinamism a autobuzului, dar segmentare panourilor contribuie și la scăderea costurilor pe întreaga durată de viață a vehiculului. Spatele noului MAN Lion’s City este de asemenea de neconfundat și permite un acces perfect la diversele componente.

Noul limbaj de design al autobuzelor MAN este strălucitor și ușor de recunoscut. Un exemplu în acest sens este reprezentat de luminile din fața și din spatele autobuzului. Astfel, MAN Lion’s City nu are doar lumini de zi cu LED, dar pentru prima dată sunt disponibile și faruri LED. Stopurile LED sunt o prezență standard. Iluminarea LED este prezentă și la interior. Lămpile impresionează cu durata lungă de viață, de până la 10.000 de ore, dar și cu consumul redus de energie.

Articolul complet în ediția din Septembrie a revistei Cargo&Bus