Bus‎ > ‎Articole Bus‎ > ‎

LANSARE: Noul VW Crafter, prezentat oficial

postat 1 oct. 2016, 02:33 de Cargo Magazin   [ actualizat la 1 oct. 2016, 02:34 ]
Volkswagen Autovehicule Comerciale a prezentat luna trecută, într-un eveniment desfășurat la Offenbach, noua generație Crafter. Noul model vine cu o masă totală maximă autorizată între 3 și 5,5 tone, un volum de marfă de până la 18,4 mc, dar și cea mai variantă gamă din istorie.

Noul Crafter dispune de un șasiu reproiectat în totalitate, având în dotare o direcție electromecanică, motoare eficiente, optimizate atât pentru călătorii lungi, cât și pentru traficul urban, soluții bine gândite pentru încărcare, multiple variante pentru producătorii de suprastructură, scaun ergonomic pentru șofer și un număr însemnat de sisteme de asistare a conducătorului auto.

”Dezvoltarea noului Crafter a fost o șansă unică de a evita toate compromisurile, bazându-ne în același timp pe experiența noastră de zeci de ani în acest segment de piață. Noul Crafter reprezintă o îmbinare între accentul pus pe produs și accentul pus pe client. Cu alte cuvinte, am 

dezvoltat acest autovehicul din perspectiva clientului”, a e declarat Eckhard Scholz, Președintele Consiliului de conducere al Volkswagen Autovehicule Comerciale, în cadrul evenimentului din Offenbach.

Noul Crafter impresionează prin funcții excelente, pregătire de excepție pentru diferite utilizări și dimensiuni optimizate. În versiunea cu tracțiune față, oferă o capacitate de încărcare maximă de 18,4 metri cubi, cu o masă totală maxim autorizată cuprinsă între 3,0 și 4,0 tone. El are o lățime a spațiului de încărcare între pasajele roților de 1.380 mm și o lungime maximă a spațiului de încărcare de 4.855 mm. Încărcarea se realizează ușor datorită deschiderii de 1311 mm a ușii glisante, a unei înălțimi de încărcare de numai 570 mm pentru versiunile cu tracțiune față și ...

Articolul complet în ediția de octombrie a revistei Cargo&Bus