Bus‎ > ‎Articole Bus‎ > ‎

LANSARE: Un nou membru în familia NEOPLAN

postat 1 nov. 2016, 02:16 de Cargo Magazin   [ actualizat la 1 nov. 2016, 02:16 ]
NEOPLAN a prezentat cu ocazia IAA 2016 noul Tourliner, un autocar polivalent pregătit să-și facă loc în segmentul premium.

Tourliner are designul clasic NEOPLAN, dar noi lumini de zi cu LED și o aerodinamică îmbunătățită cu 20%. Spre sfârșitul anului 2017 va fi disponibilă și o versiune de 13 metri lungime, cu două axe.

Ajunge o singură privire pentru a te convinge că noul Tourliner face parte din familia NEOPLAN. Se asigură de asta vârful rotunjit care se extinde elegant pe plafon, farurile distinctive și designul cu linii clare. Astfel, vehiculul este ideal pentru oricine dorește un autocar de segment standard în flota existentă, dar să păstreze un aspect uniform al acesteia. Noul model vine însă și cu schimbări, precum noile faruri, care au acum un fundal negru, sau luminile de zi cu LED.

Interiorul întâmpină pasagerii cu o ambianță plină de lumină și un sentiment de spațiu generos, subliniat și de rafturile pentru bagaje. Noul concept de culori explorează contrastul dintre nuanțe de gri și bej, accentuat de sistemul de iluminare cu LED. Luminile LED se găsesc ...

Articolul complet în ediția de noiembrie a revistei Cargo&Bus