Bus‎ > ‎Articole Bus‎ > ‎

LANSARE: Volkswagen va prezenta în toamnă noul Crafter

postat 1 aug. 2016, 04:26 de Cargo Magazin   [ actualizat la 5 aug. 2016, 00:13 de Utilizator necunoscut ]

Volkswagen a prezentat luna trecută primele imagini cu noul Crafter, model care va fi lansat oficial în această toamnă. Premiera va avea loc cu ocazia Salonului IAA de la Hanovra, orașul gazdă al Volkswagen Vans.

Bazat pe un design modern, stilul noului Crafter promite un înalt grad de funcționalitate și atractivitate, precum și un nivel ridicat de calitate al materialelor folosite.

Noul Crafter este un vehicul complet schimbat. În acest sens, experții de la Volkswagen Autovehicule Comerciale au cerut părerea utilizatorilor și clienților cu privire la nevoile și ideile pe care le au în privința noului model. Pe baza informațiilor și viziunii clienților au fost definitivate cerințele care au dus la modelarea noului Crafter. Specialiștii din Hanovra i-au însoțit în mod frecvent pe șoferi în drumurile lor, fiind alături de ei mii de kilometri.

Cu un coeficient de 0.33, viitorul Crafter are cel mai bun coeficient aerodinamic din clasa sa, realizând astfel o relație ideală între spațiu util și dimensiunile mașinii.
Având în vedere noul design, calitatea materialelor și confortul interior, noul Crafter va fi un model de referință în segmentul autovehiculelor comerciale, stabilind noi standarde în domeniu.


Articolul complet în ediția de august a revistei Cargo & Bus