Bus‎ > ‎Articole Bus‎ > ‎

LIVRARE: Variantă specială VDL Futura FMD2

postat 29 iul. 2016, 06:10 de Cargo Magazin   [ actualizat la 5 aug. 2016, 00:17 de Utilizator necunoscut ]

Luna trecută, VDL a livrat operatorului suedez Söne Buss 10 autocare Futura FMD2-148. Modelul comandat are o lungime de 14,8 metri, produsă special pentru Söne Buss.

Futura FMD2-148 este un autocar cu 3 axe potrivit pentru multiple tipuri de aplicații, iar lungimea suplimentară îi permite să îndeplinească cerințele specifice de confort solicitate de clienții suedezi. Cele 10 autocare vor fi folosite pentru servicii publice de transport în orașul Karlskoga din centrul Suediei.

Modelul VDL Futura FMD2, care a câștigat anul trecut IBC Economy Award, este recunoscută pentru profitabilitatea sa, crescută acum de această variantă de lungime. Vehiculul este ideal atât pentru transport interurban, cât și ca autocar turistic. Datorită greutății proprii joase, a consumului redus de carburant, a capacității mari de transport, a spațiului generos pentru bagaje și a costurilor reduse de operare, Futura FMD2 este o investiție deosebit de profitabilă.

Söne Buss a optat în mod special pentru modelul Futura FMD2-148/440 de 14,8 metri lungime. Acest autocar cu 3 axe are o configurație a locurilor 57+1+1, cu spațiu generos pentru fiecare scaun, plus o rampă pentru cărucioare cu rotile la intrarea din mijloc. Futura FMD2-148 a fost construit special pentru operatorul suedez, care își dorește să poată transporta un număr mare de pasageri, în special în sezonul de iarnă. Modelele comandate sunt echipate de asemenea cu un pachet de iarnă, care include opționale precum încălzire suplimentară la uși, necesară din cauza climei reci din Suedia.

Articolul complet în ediția de august a revistei Cargo & Bus