Bus‎ > ‎Articole Bus‎ > ‎

PREMIU: Iveco Daily Tourys este Microbuzul Anului 2017

postat 30 mai 2017, 01:31 de Cargo Magazin   [ actualizat la 30 mai 2017, 01:31 ]
Gama Iveco Daily și-a adăugat un nou trofeu în palmares, modelul Daily Tourys fiind încoronat ”International Minibus of the Year 2017”. Premiul a fost acordat de juriul internațional Bus, Coach and Minibus of the Year, format din jurnaliști cu experiență de la 18 publicații din Europa.

Daily Tourys este primul ”International Minibus of the Year”, premiul fiind acordat în premieră în acest an, în deschiderea expoziției FIAA 2017 de la Madrid. ”Iveco Daily Tourys îmbină caroseria de înaltă calitate cu un confort premium pentru pasageri. Sistemul de propulsie, format dintr-o motor puternic Euro 6 și cea mai bună cutie de viteze din clasă, fac ca orice călătorie să fie o experiență de neuitat. Iar faptul că minibusul este construit din fabrică ușurează întreținerea și servisarea”, a declarat Tom Terjesen, președintele juriului.

Tourys oferă toate avantajele celei mai noi generații Daily Euro 6, precum rularea lină, o cabină foarte silențioasă sau aplicația dedicată DAILY BUSINESS UP. Oferta include și familia de cutii de viteze automate cu 8 trepte Hi-Matic, motoarele diesel de 2.3 și 3.0 litri, cu performanțe care ajung până la 210 CP și 470 Nm, precum și variante de masă maximă record de 7,2 tone. Gama este completată de versiunile electrice și alimentate cu gaz natural.

Daily Tourys s-a detașat de concurență în primul rând datorită nivelului înalt de personalizare permis, atât în ce privește specificațiile, cât și spațiul pentru pasageri. Scaunele sunt fixate pe șine, pentru o versatilitate maximă. Astfel, modelul poate transporta până la 19 pasageri, în timp ce spațiul de bagaje poate ajunge la 2,5 metri cubi. Clienții se pot baza pe o garanție completă de doi ani, fără limită de kilometri, și pe o rețea suport de 667 de puncte de service în toată Europa.