Bus‎ > ‎Articole Bus‎ > ‎

PREZENTARE: Anvelopele de iarnă rezolvă paradoxul siguranței SUV-urilor

postat 1 oct. 2016, 02:31 de Cargo Magazin   [ actualizat la 1 oct. 2016, 02:32 ]
Conducătorii de SUV au un motiv în plus pentru a se simți în siguranță: anvelopele de iarnă UltraGrip Performance SUV Gen-1 de la Goodyear livrează distanțe de frânare mai scurte pe carosabil uscat, umed și acoperit cu gheață.

Îmbunătățind în permanență tehnologiile de top pentru anvelope de iarnă, Goodyear a lansat o nouă anvelopă destinată SUV-urilor: anvelopa UltraGrip Performance SUV Gen-1. Cel mai nou membru al familiei anvelopelor de iarnă UltraGrip este disponibil pe piață începând din luna mai, în 16 dimensiuni, acoperind 40% din parcul de mașini SUV.

Conducătorii de SUV se simt adesea în siguranță în vehiculele lor mari, în special când acestea sunt echipate cu opțiunea 4x4, având adesea tendința de a considera că ei nu mai au nevoie de anvelope de iarnă.

Totuși, este chiar mai important ca vehiculele lor să fie echipate cu anvelopele potrivite în condiții de iarnă, deoarece sunt mașini mai grele, iar centrul lor de greutate este mai sus decât în cazul mașinilor de pasageri. Drept consecință, forțele exercitate pe anvelope sunt mai mari, făcând frânarea și manevrarea mai provocatoare. Acesta este un paradox pe care Goodyear l-a rezolvat.

”Am luat tot ce era mai bun atât din experiența noastră în materie de anvelope pentru SUV-uri, cât și din tehnologiile noastre de top pentru anvelope de iarnă, și am întărit linia noastră mult premiată de anvelope pentru SUV, UltraGrip Performance. Grație profilului său modificat, anvelopa UltraGrip Performance SUV Gen-1 livrează o aderență sporită și astfel mai multă siguranță în condiții de drum de iarnă”, a declarat Alexis Bortoluzzi, Marketing Director segmentul Consumer EMEA la Goodyear.

Principalele tehnologii și caracteristici ale anvelopelor UltraGrip Performance SUV Gen-1...

Articolul complet în ediția de octombrie a revistei Cargo&Bus