Bus‎ > ‎Articole Bus‎ > ‎

PREZENTARE: Ediție limitată Renault Olimpic

postat 1 aug. 2016, 04:22 de Cargo Magazin   [ actualizat la 5 aug. 2016, 00:13 de Emil Francu ]

Renault România lansează ediția limitată de autoturisme Renault Olimpic, inspirată de Jocurile Olimpice de la Rio. În total, 450 de modele Kadjar, Captur și Clio sunt diponibile publicului larg. De asemenea, medaliații de la Rio vor fi recompensați cu autoturisme din ediția limitată, prin parteneriatul dintre Renault și Comitetul Olimpic și Sportiv Român (COSR).

Sportivii care vor urca pe cea mai înaltă treaptă a podiumului olimpic vor fi recompensați de Renault Commerciale Roumanie cu autoturisme Kadjar, cei medaliați cu argint vor primi cheile modelului Captur, în timp ce sportivii distinși cu medalii de bronz vor primi din partea Renault automobile Clio.

Toate autoturismele fac parte din seria limitată Renault Olimpic, care se distinge printr-o echipare suplimentară și elemente de design inspirate din motivele Olimpiadei de la Rio. Linia de design a fost creată de specialiștii din cadrul Centrului de Design Renault din București, pentru a celebra valorile olimpice și performanța sportivilor români.

”Mă bucur să anunț că, alături de Comitetul Olimpic și Sportiv Român, îi putem sprijini pe membrii lotului olimpic român care vor face deplasarea la Rio în această vară. Ne dorim ca, la finalul competiției, Renault să premieze un număr cât mai mare de sportivi medaliați la Jocurile Olimpice”, a declarat Jan Ptacek, General Manager al Renault Commerciale Roumanie.

Articolul complet în ediția de august a revistei Cargo & Bus