Bus‎ > ‎Articole Bus‎ > ‎

PREZENTARE: Gama de anvelope de iarnă Nokian

postat 29 sept. 2017, 04:18 de Utilizator necunoscut   [ actualizat la 29 sept. 2017, 04:18 ]
Anvelopele de iarnă Nokian WR oferă o combinație excelentă de siguranță și plăcere a șofatului. Aceste produse de calitate superioară pot fi utilizate cu încredere și fără suprize în condițiile meteorologice variate din Europa Centrală.

Nokian WR A4 este o anvelopa de iarnă premium, pentru automobile sport, care combină manevrabilitatea cu aderenţa și oferă caracteristici de rulare echilibrate în condiţiile meteorologice schimbătoare ale sezonlui rece din Europa Centrală. Anvelopa Nokian WR A4 reacţionează rapid şi cu precizie la virare și menține un nivel de zgomot redus în habitaclu. Anvelopa are o rezistenţă la rulare extrem de mică, fapt ce reduce consumul de carburant şi cantitatea de emisii nocive.

Modelul Nokian WR D4 este un campion al aderenței, ale cărui inovații unice permit rularea stabilă și în siguranță atât pe carosabil ud, cât și acoperit de zăpadă. Este prima anvelopă de iarnă premium din lume încadrată în clasa A la aderență pe carosabil umed. Noile lamele optimizate în blocuri ale Nokian și inovațiile Twin Trac Silica oferă manevrabilitate controlată, aderență puternică și eficiență superioară a consumului de combustibil.

Articolul complet in editia din Octombrie a revistei Cargo&Bus.