Bus‎ > ‎Articole Bus‎ > ‎

PREZENTARE: Noul Citroen C1, lansat în România

postat 1 oct. 2016, 02:45 de Cargo Magazin   [ actualizat la 1 oct. 2016, 02:45 ]
Citroen a lansat luna trecută în țara noastră noul C1, care se dorește a fi un răspuns optimist la nevoile actuale de mobilitate urbană. Citadina este disponibilă în variante cu 3 şi 5 uşi, precum şi în versiunea decapotabilă Airscape, și are un preț de pornire în țara noastră de 10.788 euro.

Noul Citroen C1 se caracterizează printr-un design dezinvolt şi o siluetă frontală atractivă şi vioaie, accentuate de versiunile bi-ton şi de interioarele viu colorate.Dimensiunile sale compacte (3,46 m) asigură o manevrabilitate sporită, raza de bracaj fiind de doar 4,80 m. În plus, modelul dispune de tehnologii menite să vă simplifice viaţa, precum tableta tactilă de 7 inci sau tehnologia Mirror Screen. De asemenea, noul Citroen C1 poate fi dotat cu un sistem de acces şi pornire hands-free, cameră video pentru marşarier sau sistem de pornire în rampă.


Modelul dispune de echipamente de confort precum sistemul de climatizare, scaunele cu încălzire sau, pentru versiunea cu 3 uşi, funcţia de memorare a poziţiei scaunelor din faţă. Noul Citroen C1 are numeroase spaţii practice de depozitare, inteligent repartizate pretutindeni în interior. Portbagajul de 196 de litri este practic şi uşor de accesat, datorită suportului din spate care se ridică la deschiderea hayonului. Volumul portbagajului poate fi extins până la 780 de litri prin rabatarea scaunelor spate.

În comparaţie cu generaţia precedentă, noul C1 este dotat cu o nouă punte spate mai uşoară cu 4 kg, noi arcuri de suspensie, amortizoare noi şi o nouă bară stabilizatoare cu ...

Articolul complet în ediția de octombrie a revistei Cargo&Bus