Bus‎ > ‎Articole Bus‎ > ‎

PREZENTARE: Noutățile Dacia la Salonul de la Paris

postat 1 nov. 2016, 01:43 de Cargo Magazin   [ actualizat la 1 nov. 2016, 01:43 ]
Dacia a prezentat luna trecută, cu ocazia Salonului Auto de la Paris, noul design al modelelor Logan, Logan MCV, Sandero şi Sandero Stepway, noul motor pe benzină SCe 75CP, dar și primul Duster cu cutie de viteze automată EDC cu dublu ambreiaj.

Faceliftul gamelor Logan și Sandero are în centru noua identitate luminoasă a mărcii Dacia. În față, luminile de zi se compun din patru blocuri dreptunghiulare cu LED suprapuse pe verticală.

În partea din spate, identitatea luminoasă este constituită dintr-un ansamblu de patru careuri. De asemenea, barele de protecție față și spate au fost redesenate. Evoluţia estetică este pusă în evidență în mod deosebit în cazul noului Sandero Stepway, a cărui parte frontală preia codul stilistic al modelului Duster. Calandrul îmbină într-o manieră armonioasă elementele de culoare neagră şi cele cromate, ansamblul inspirând dinamism. În partea din spate se remarcă ornamentul cromat al evacuării eşapamentului, care dă o impresie de robusteţe. Actualizarea designului exterior este întregită de o gamă nouă de jante de aluminiu, precum şi noile ornamente de roţi.

Evoluţia este vizibilă şi la interior. Elemente de culoare crom satinat, mai moderne şi mai ...

Articolul complet în ediția de noiembrie a revistei Cargo&Bus