Bus‎ > ‎Articole Bus‎ > ‎

PREZENTARE: Opel Corsa își continuă povestea de succes

postat 30 mai 2017, 00:45 de Cargo Magazin   [ actualizat la 30 mai 2017, 00:46 ]
A cincea generație a autovehiculului Corsa este un bestseller: de la lansarea pe piață, la sfârșitul anului 2014, Opel a primit 750.000 de comenzi. Acest model stilat și multifuncțional continuă astfel povestea de succes care a început în 1982 cu primul model Corsa.

Până la ora actuală au fost fabricate peste 13 milioane de autovehicule Corsa din toate generațiile. ”Corsa este unul dintre cele mai importante modele ale noastre din Europa și înregistrează aproximativ un sfert din volumul total de vânzări Opel. În funcție de versiune, reprezintă autovehiculul perfect pentru persoane singure și cupluri, precum și pentru familii”, a declarat Peter Küspert, vicepreședintele departamentului de vânzări și servicii post-vânzare al Opel/Vauxhall.

Corsa îmbină o atmosferă plăcută și stilată și plăcerea de a conduce cu tehnologiile de vârf ale autovehiculelor din clasele superioare. Pentru bestseller-ul din categoria autovehiculelor de mici dimensiuni, filozofia de design a companiei Opel ”Măiestria sculpturală întâlnește precizia germană” se îmbină cu confortul maxim și sistemele moderne de asistență, precum și cu cea mai bună conectivitate digitală datorită Opel OnStar și IntelliLink infotainment. Portofoliul impresionează și cu motoarele sale turbo dinamice și eficiente pe benzină, diesel sau cu GPL (în funcție de piață), iar raportul calitate-preț al întregului pachet este excelent.

Articolul complet în ediția din Iunie a revistei Cargo&Bus