Bus‎ > ‎Articole Bus‎ > ‎

PREZENTARE: VW lansează noul Crafter

postat 1 sept. 2016, 00:41 de Cargo Magazin   [ actualizat la 1 sept. 2016, 00:41 ]
Cu ocazia salonului IAA 2016 de la Hanovra, Volkswagen va prezenta noua generație a celui mai mare van al său. Noul Crafter își propune să stabilească noi standarde în segmentul autovehiculelor comerciale: va fi disponibil în patru modele de bază, cu trei lungimi și trei înălțimi ale acoperișului, cu tracțiune față, spate sau integrală 4Motion, cu cutie de viteze manuală sau automată și va beneficia de numeroase sisteme de asistență.

Principalul obiectiv avut în vedere în cadrul dezvoltării noului Crafter a fost oferirea unei soluții în domeniul transportului, cât mai avantajoasă din punct de vedere economic. De aceea, modelul este realizat în conformitate cu necesitățile unui număr mare de clienți, iar VW promite că noul Crafter va avea cele mai ridicate performanțe din clasa sa.

Ce tipuri de sisteme pot ajuta curierii în traficul aglomerat din orașe? Cum poate fi îmbunătățită construcția unei mașini, astfel încât aceasta să fie mult mai ușor manevrabilă? Cum pot fi prevenite accidentele cauzate de șoferii obosiți și care au de parcurs drumuri foarte lungi? Pentru a putea răspunde la aceste întrebări, respectiv pentru a înțelege cât mai bine necesitățile și cererile clenților, inginerii de la Volkswagen au dezvoltat noul model Crafter ținând cont de părerile unui număr mare de clienți. Prin această colaborare, inginerii au obținut informații referitoare la sistemele care satisfac cererile clienților de vehicule comerciale. Rezultatul este noul Crafter, ale cărui sisteme electronice răspund tuturor provocărilor.

Noile motoare Euro 6, dar și designul exterior total schimbat, îi conferă noului model cel mai mic consum de combustibil, precum și cele mai mici emisii poluante din clasa sa. Noul Crafter punctează de asemenea și la capitolul robustețe, mentenanță redusă și costuri de reparații reduse. Toate aceste aspecte au un efect pozitiv asupra ...

Articolul complet în ediția de septembrie a revistei Cargo&Bus