Bus‎ > ‎Articole Bus‎ > ‎

SERVICII: Eurolines, parteneriat cu PayPoint

postat 31 iul. 2017, 01:41 de Utilizator necunoscut   [ actualizat la 31 iul. 2017, 01:41 ]
Eurolines, unul din cei mai mari operatori de transport internațional cu autocarul din România, anunţă semnarea unui nou parteneriat cu PayPoint România, principalul operator de plăţi în numerar şi încărcare electronică prin puncte de retail. 

Astfel, călătorii care aleg oricare din cele peste 400 de destinații europene operate săptămânal de Eurolines pot plăti sumele aferente biletelor de autocar în oricare dintre cele peste 11.300 magazine partenere PayPoint din toată România.

Prin semnarea acestui parteneriat, PayPoint își extinde gama de parteneri din domeniul serviciilor de transport. Acesta este un nou pas important realizat de companie în direcţia dezvoltării portofoliului pe segmente de plăţi din ce în ce mai variate, pentru a oferi consumatorilor cât mai multe servicii de care au nevoie, unde au nevoie.

Avantajul practic pentru călătorii Eurolines este că îşi pot rezerva biletul de oriunde din țară, printr-un simplu apel telefonic, și achita contravaloarea călătoriei simplu, sigur şi rapid, la cel mai apropiat punct PayPoint, fără un comision suplimentar.

Pentru a putea achiziţiona biletele de autocar, clientul îşi face rezervarea telefonic la oricare agentie Eurolines sau online (alegând metoda de plată PayPoint disponibilă pe site). Apoi se deplasează la cel mai apropiat magazin PayPoint fie cu înștiințarea de plată cu cod de bare (primită prin email), fie cu codul de rezervare primit prin SMS. În magazinul partener PayPoint, vânzătorul scanează documentul de plată sau introduce pe terminal codul de rezervare, încasează banii în numerar şi înmânează pasagerului la final un bon emis de terminal cu toate detaliile tranzacţiei (data plăţii, suma, locaţia, furnizorul, etc).

Articolul complet în ediția din August a revistei Cargo&Bus