Bus‎ > ‎Articole Bus‎ > ‎

SPECIAL: Autocar Neoplan cu 20 de paturi

postat 30 mai 2017, 01:23 de Cargo Magazin   [ actualizat la 30 mai 2017, 01:23 ]
MAN Bus Modification Center a personalizat un autocar turistic pentru compania Happyday Hanke. În modelul special Neoplan Skyliner, artiștii aflați în turneu nu doar călătoresc în deplin confort, dar pot și să se odihnească pe timpul nopții.

Văzut din exterior, autocarul double-decker alb arată ca un Neoplan Skyliner normal, cu excepția iluminării LED de pe părțile laterale. Aparențele pot înșela, însă, deoarece din momentul în care intri în autocar îți dai seama că este vorba de un vehicul în întregime modificat. Etajul de jos este configurat cu patru mese de câte patru locuri, poziționate față în față, pentru discuții comode în timpul călătoriilor. Alături se găsește bucătăria care dispune și de o plită ceramică, oferind cele mai bune facilități pentru luat masa. Toaleta are și un duș integrat, cu un rezervor de apă dedicat de 63 de litri.

Modificarea etajului superior este însă și mai specială. Cine urcă scările autocarului cu etaj descoperă o serie de paturi montate pe pereții laterali, pe două etaje. Astfel, nu mai puțin de 20 de persoane se pot odihni în același timp în Skyliner: 18 în paturile de pe lateral și două în salonul din partea din spate, care poate fi transformat într-un pat dublu în doar câțiva pași.

Articolul complet în ediția din Iunie a revistei Cargo&Bus