Cargo‎ > ‎Articole Cargo‎ > ‎

ANVELOPE: Continental anunță sistemul de management ContiConnect

postat 2 oct. 2016, 09:02 de Cargo Magazin   [ actualizat la 2 oct. 2016, 09:02 ]
În cadrul celei de-a 66-a ediții a Salonului auto internațional (IAA) pentru autovehicule utilitare de la Hanovra, Continental a anunțat lansarea unui sistem de management și informații pentru anvelope pentru flotele de autovehicule utilitare.

Noua ofertă, denumită ”ContiConnect”, monitorizează, analizează și raportează presiunea din anvelope și temperaturile pentru întreaga flotă pe baza datelor colectate de senzorii fiabili ContiPressureCheck. ContiConnect notifică managerul flotei și oferă măsuri de remediere dacă este necesar, de exemplu printr-un partener de service Conti360°. Un portal online furnizează rapoarte transparente privind performanța și eficiența generală a anvelopelor flotei. La lansarea sa în cadrul celui de-al doilea trimestru al anului 2017, ContiConnect va fi disponibil pe piețe cheie din Asia-Pacific, Europa și America.

”Prin ContiConnect, facem un uriaș pas înainte în evoluția noastră de la un producător de anvelope premium la un furnizor de soluții. Cu ajutorul datelor create de senzorii din anvelopele noastre pentru camioane și autobuze, ne îmbogățim experiența de lungă durată în cadrul industriei de anvelope”, a afirmat Nikolai Setzer, membru al Consiliului Executiv din cadrul Continental și liderul diviziei Anvelope. ”Pentru clienții noștri, aceasta reprezintă o schimbare de la îngrijirea manuală și de rutină a anvelopelor, la o monitorizare automată și o îngrijire orientată. Aceștia beneficiază de ...

Articolul complet în ediția de octombrie a revistei Cargo&Bus