Cargo‎ > ‎Articole Cargo‎ > ‎

ANVELOPE: Goodyear lansează reșapate cu capacitate mare de încărcare

postat 31 iul. 2017, 02:27 de Utilizator necunoscut   [ actualizat la 31 iul. 2017, 02:28 ]
Răspunzând tendințelor în creștere a cererii de anvelope de camion cu capacitate mare de încărcare în țările europene, Goodyear lansează noile anvelope reșapate la cald cu capacitate mare de încărcare (High Load – HL) destinate remorcilor. Noile anvelope reșapate sunt TreadMax KMAX T HL și TreadMax SP246 HL, ambele în dimensiunea 385/65R22.5.

Anvelopa TreadMax KMAX T HL este versiunea reșapată a anvelopei pentru remorcă Goodyear KMAX T HL, dezvoltată pentru a livra un kilometraj mai ridicat. Anvelopa TreadMax SP246 HL este versiunea reșapată a anvelopei Dunlop SP246 HL, care face parte din gama de anvelope de camion Dunlop On-Road introdusă pe piață anul trecut.

Procesul TreadMax prezintă același profil al benzii de rulare precum și materiale și tehnologii de manufacturare similare celor folosite în procesul de producție al anvelopelor noi pe care cele reșapate le replică. Acest lucru asigură un nivel de performanță și un kilometraj similar cu cele ale anvelopelor noi.

”Suntem extrem de încântați să oferim acum și versiunile reșapate ale anvelopelor pentru remorci Goodyear și Dunlop High Load. Din ce în ce mai multe țări europene au extins reglementările care pemit încărcări mai mari decât cele 40 de tone standard pe un vehicul cu 5 axe. Drept rezultat, am observat o cerere mai mare din partea operatorilor de flote pentru anvelope cu capacitate mare de încărcare, capabile să transporte greutăți care depășesc 40 de tone. Cu noile anvelope TreadMax KMAX T HL și TreadMax SP246 HL putem oferi acum o soluție atractivă și eficientă din punct de vedere al costului ca răspuns la aceste nevoi. Reșaparea este esențială pentru orice flotă care dorește să își îmbunătățească eficiența prin asigurarea unei durate de viață prelungite din punct de vedere economic pentru anvelopele lor. Cu noile produse High Load, flotele care cer 10 tone încărcare pe ax pot acum să facă o și mai mare economie, folosind anvelope reșapate”, a spus Grégory Boucharlat, Director Retread Operations Goodyear Dunlop Tires EMEA.

Articolul complet în ediția din August a revistei Cargo&Bus